• Terugblik Natascha bakt

Mijn terugblik op 2019

 Natascha bakt 32 keer, een terugblik Even een kleine terugblik op 2019. Dit jaar stond voor mij grotendeels in het teken van mijn tweede boek Natascha bakt, dat in mei verscheen. Tussen 17 mei en lees verder

  • Fouten en favorieten_Natascha bakt_foto door Trijnie Duut

Fouten en favorieten

Een boek zonder fouten bestaat niet zei mijn vorige uitgever. En hoe moeilijk ik het ook vind als perfectionist om dit toe te geven: hij heeft wederom gelijk gekregen. Ook in Natascha bakt zitten een lees verder

  • Natascha bakt proeverijen

Natascha bakt cantuccini

In Natascha bakt staat een recept voor Italiaanse cantuccini dat ik hier graag met je deel. Cantuccini zijn biscotti en dat betekent letterlijk twee keer gebakken (net als beschuit). En dat is precies hoe je lees verder

  • Natascha bakt tournee

Natascha bakt op tournee dit najaar

Sinds het verschijnen van Natascha bakt ben ik op tournee langs boekhandels in Nederland. Iedere zaterdag sta ik met een proeverij ergens in het land. Ik heb nog nooit zoveel leuke feestjes achter elkaar georganiseerd, want lees verder

  • Natascha bakt_Natascha van der Stelt

Meer over Natascha bakt

Bij het surfen door mijn website, viel het mij opeens op dat er iets ontbrak! Een artikel over Natascha bakt, met alle informatie op een rijtje, inclusief waar je mijn boek kunt kopen én als lees verder

  • Natascha bakt_shortbread in eerste recensies

De eerste recensies

De eerste recensies voor Natascha bakt zijn (online) verschenen. Gelukkig heb ik mij helemaal voor niets zorgen gemaakt, want zowel culinaire recensenten, foodbloggers als collega-kookboekenschrijvers zijn enthousiast lees verder

  • Natascha bakt proeverijen

Proeverijen Natascha bakt: kom je ook?

Update: nieuwe data in september toegevoegd! Een van de leukste dingen van het maken van een bakboek is dat je, zodra het boek af is, proeverijen kunt organiseren om iedereen te laten snoepen van het lees verder

  • Natascha bakt stroopwafels

Natascha bakt stroopwafels

Het lijkt onmogelijk om stroopwafels zonder suiker en zonder tarwe te bakken. Toch kan het! Ik laat je in onderstaande video zien hoe je dat kunt doen. Het volledige recept staat in mijn nieuwe boek lees verder

  • Natascha bakt_Natascha van der Stelt

Natascha bakt is bijna klaar!

  Nog even en dan is het zover: Natascha bakt, mijn tweede boek, is klaar! Momenteel worden de puntjes op de i gezet wat betreft vormgeving en redactie. Half mei verschijnt mijn boek en vanaf lees verder