nieuw boek OATS Een jaar geleden, bij het begin van de lente, verscheen Bakken met haver. Een bakboek vol recepten voor gebak met, je raadt het al, haver maar zonder suiker en tarwe. Natuurlijk had ik wel gehoopt dat het een succes zou worden, maar dat er in een jaar tijd zoveel boeken zouden worden verkocht, had ik niet verwacht. Het is iets waar ik heel blij van word, want ik wil mijn recepten graag delen met veel mensen!

Bakken met haver kopen

De verkoop was zelfs zo goed dat de voorraad bij het Centraal Boekhuis helemaal op is. Her en der zal Bakken met haver nog bij boekhandels op voorraad zijn. Boekhandel van der Plas in Amsterdam heeft gegarandeerd voorraad en kan het boek desgewenst verzenden. Je kunt het boek bestellen door een e-mail te sturen.

Daarnaast verkoop ik Bakken met haver dit jaar op de Pure Markt. Klik hier voor meer info over de Pure Markt en een lijst met data.

Een nieuw boek

Zoals ik in de titel al aankondigde, betekent een nieuwe lente ook een nieuw boek. Vorige week verscheen OATS! Dit is een Engelstalige mini-versie van Bakken met haver. Het bevat 7 recepten met foto’s en een samenvatting van de veelgestelde vragen.

Volgend voorjaar, maart 2019 zal er een echt nieuw boek van mij verschijnen. Houd de sociale media goed in de gaten deze week want dan zal ik meer vertellen over het boek. Het onderwerp, de uitgeverij, maar ook welke plannen ik nog meer heb voor het boek.

Ik kan alvast wel verklappen dat ik er naar uit kijk om weer recepten te mogen bedenken, op te schrijven en te testen. (En mijn gezin ook!) Ook heb ik veel zin om al dat lekkers weer zo goed en aantrekkelijk mogelijk op de foto te zetten! Fijn dat ik deze keer in de zomer kan fotograferen, zodat er vanzelf mooi natuurlijk licht is. Dat vind ik veel prettiger werken, zonder daglichtlampen!