• nieuwe proeverijen op komst

Nieuwe proeverijen op komst

Nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden om proeverijen te organiseren. Werkelijk alles was leuk: het bedenken wat ik zou bakken, het bakken zelf,

Natascha leest Grip op koolhydraten

Tijdens haar opleiding tot diëtiste had Yvonne Lemmers geleerd dat mensen die gewicht wilden verliezen het beste vetarme maaltijden, rijk aan koolhydraten, konden

Natascha leest SLA easy salades

SLA is een succes. In vier tijd zijn er negen SLA saladebars geopend, is er een SLA-website gelanceerd en zijn er twee SLA-boeken verschenen. En dat alles met behoud van

Natascha leest Pindakaas, het kookboek

De tijd dat pindakaas alleen werd gebruikt om op brood te smeren (wie is er niet groot mee geworden) of om er pindasaus voor saté of nasi mee te maken is voorbij. Evenals de tijd

Natascha leest Zijn bloedige plan

Volgens het omslag bestaat het boek Zijn bloedige plan uit een “verzameling documenten gerelateerd aan de zaak van Roderick Macrae”. Deze documenten zijn

  • Zondagochtend breekt aan Nicci French

Natascha leest Zondagochtend breekt aan

Spoilerwaarschuwing: niet lezen als je de voorgaande delen uit de serie nog niet hebt gelezen. In eerste instantie zou Zondagochtend breekt aan het laatste deel worden

  • Bakken met haver Appelmuffins met kaneel

Oeps, de kaneel vergeten

In eerste instantie kon ik het niet geloven. Ik heb mijn exemplaar van Bakken met haver erbij gepakt om te zien of het echt zo was. Ja dus. In het recept van mijn signature dish

  • Proeverij Zoomers in Den Bosch april 2017

Kom je mijn gebak proeven?

Zou je wel eens een cake willen proeven die gebakken is met haver, maar zonder suiker of tarwe? Heb je een vraag over een bepaald recept? Wil je graag