Natascha leest Deverill deel 3

Spoilerwaarschuwing: Lees deze recensie niet als je deel 1 en 2 nog niet hebt gelezen. De laatste roos van de zomer is het derde deel in de Deverilltrilogie van Santa […]

Natascha leest De smaak van kokos

De smaak van kokos smaakt naar meer In De smaak van kokos noemt Emily Jonzen kokos een veelzijdig superfood. Om dit te laten zien geeft zij 40 recepten met kokos […]

Natascha leest Lieve mama

Pageturner met diepgang Het is volgens mij volkomen terecht dat Lieve mama vorig jaar de Gouden Strop, de prijs voor de beste Nederlandstalige misdaadroman won. Lieve mama heeft alles wat je mag verwachten van een [...]

Bakken met haver nu al een succes!

Het lijkt er op dat Bakken met haver een succes wordt. Verschillende bekende foodbloggers schreven enthousiaste recensies over mijn boek dat eind maart verscheen. Ook de proeverijen die ik in een aantal winkels organiseerde waren [...]

Natascha leest over Tannie Maria

Maak kennis met Tannie Maria: Ze is iets met vijftig, weduwe, klein en gevuld (misschien iets te gevuld op de verkeerde plaatsen) en woont in de Kleine Karoo.Tannie Maria had een receptencolumn in de Klein [...]

De eerste recensie

 Carola van de foodblog Carola bakt zoethoudertjes schreef de eerste recensie over Bakken met haver. Ik ben hier superblij mee! Een paar zinnen uit Carola’s recensie: […]

Mijn eerste kookboek: Bakken met haver

Eind maart is mijn eerste kookboek Bakken met haver verschenen. Nu kan ik mij voorstellen dat je heel benieuwd bent wat dat precies […]

Natascha bakt totally nutskoekjes

Ben je nieuwsgierig naar mijn boek Bakken met haver? Of wil je iets bakken zonder suiker of tarwe, maar met haver, dat net zo lekker is? Maak dan deze totally nutskoekjes! […]

Natascha kookt borsjtsj

Het koude weer en de sneeuw zorgde er bij mij voor dat ik vandaag trek had in een goedgevulde, stevige en verwarmende soep als avondeten. Ieder […]