De eerste recensies
De eerste recensies voor Natascha bakt zijn (online) verschenen. Gelukkig heb ik mij helemaal voor niets zorgen gemaakt, want zowel culinaire recensenten, foodbloggers als collega-kookboekenschrijvers zijn enthousiast lees verder
Proeverijen Natascha bakt: kom je ook?
Update: nieuwe data in september toegevoegd! Een van de leukste dingen van het maken van een bakboek is dat je, zodra het boek af is, proeverijen kunt organiseren om iedereen te laten snoepen van het lees verder
Natascha bakt stroopwafels
Het lijkt onmogelijk om stroopwafels zonder suiker en zonder tarwe te bakken. Toch kan het! Ik laat je in onderstaande video zien hoe je dat kunt doen. Het volledige recept staat in mijn nieuwe boek lees verder
Natascha bakt is bijna klaar!
Nog even en dan is het zover: Natascha bakt, mijn tweede boek, is klaar! Momenteel worden de puntjes op de i gezet wat betreft vormgeving en redactie. Half mei verschijnt mijn boek en vanaf lees verder
Even bijpraten over Natascha bakt met haver
Als je deze website van mij bekijkt dan lijkt het alsof er niet zo veel gebeurt rondom Bakken met haver en Van der Stelt redactie. Niets is echter minder waar. Onzichtbaar op de website heb lees verder
Oproep: stuur mij jouw succesrecept
Heb jij een succesrecept voor gebak dat je graag eens zonder suiker en tarwe zou willen maken? Voor mijn nieuwe boek Natascha bakt ben ik op zoek naar de klassieker uit jouw keuken om te lees verder
Het contract is getekend!
In mijn vorige bericht schreef ik dat er volgend jaar in maart een nieuw boek van mij zal uitkomen. Gisteren, woensdag 28 maart, tekende ik het contract en kan jullie er meer over vertellen! Uitgeverij lees verder
Een nieuwe lente, een nieuw boek
Een jaar geleden, bij het begin van de lente, verscheen Bakken met haver. Een bakboek vol recepten voor gebak met, je raadt het al, haver maar zonder suiker en tarwe. Natuurlijk had ik wel gehoopt lees verder
Pure Markt
Vorig jaar stond ik met plezier een paar keer op de Pure Markt. Het was leuk om meerdere redenen. De gesprekken met klanten over bakken zonder suiker en tarwe maar met haver. Mensen laten proeven lees verder