• Natascha bakt_shortbread in eerste recensies

De eerste recensies

De eerste recensies voor Natascha bakt zijn (online) verschenen. Gelukkig heb ik mij helemaal voor niets zorgen gemaakt, want zowel culinaire recensenten, foodbloggers als collega-kookboekenschrijvers zijn enthousiast lees verder

  • Natascha bakt proeverijen

Proeverijen Natascha bakt: kom je ook?

Update: nieuwe data in september toegevoegd! Een van de leukste dingen van het maken van een bakboek is dat je, zodra het boek af is, proeverijen kunt organiseren om iedereen te laten snoepen van het lees verder

  • Natascha bakt stroopwafels

Natascha bakt stroopwafels

Het lijkt onmogelijk om stroopwafels zonder suiker en zonder tarwe te bakken. Toch kan het! Ik laat je in onderstaande video zien hoe je dat kunt doen. Het volledige recept staat in mijn nieuwe boek lees verder

  • Natascha bakt_Natascha van der Stelt

Natascha bakt is bijna klaar!

  Nog even en dan is het zover: Natascha bakt, mijn tweede boek, is klaar! Momenteel worden de puntjes op de i gezet wat betreft vormgeving en redactie. Half mei verschijnt mijn boek en vanaf lees verder

  • Natascha bakt amandelcake, een succesrecept

Oproep: stuur mij jouw succesrecept

Heb jij een succesrecept voor gebak dat je graag eens zonder suiker en tarwe zou willen maken? Voor mijn nieuwe boek Natascha bakt ben ik op zoek naar de klassieker uit jouw keuken om te lees verder

  • Ondertekenen van contract met Orlando

Het contract is getekend!

In mijn vorige bericht schreef ik dat er volgend jaar in maart een nieuw boek van mij zal uitkomen. Gisteren, woensdag 28 maart, tekende ik het contract en kan jullie er meer over vertellen! Uitgeverij lees verder

  • nieuw boek OATS

Een nieuwe lente, een nieuw boek

Een jaar geleden, bij het begin van de lente, verscheen Bakken met haver. Een bakboek vol recepten voor gebak met, je raadt het al, haver maar zonder suiker en tarwe. Natuurlijk had ik wel gehoopt lees verder

  • Bakken met haver op Pure Markt

Pure Markt

 Vorig jaar stond ik met plezier een paar keer op de Pure Markt. Het was leuk om meerdere redenen. De gesprekken met klanten over bakken zonder suiker en tarwe maar met haver. Mensen laten proeven lees verder