Natascha bakt sterrenkoekjes
Een paar jaar geleden werd ik door een workshop Waanzinnige plannen van Marcel van Driel uitgedaagd lees verder
Natascha maakt een spinazielaagjestaart
Spinazie is een van de weinige groenten waar echt alle gezinsleden dol op zijn. Als ik weinig tijd heb om te koken, lees verder
Iets meer dan 6 maanden later
Eind maart verscheen Bakken met haver, mijn eerste bakboek. Sindsdien is er veel, heel veel, gebeurd! Allereerst waren er ongelooflijk veel leuke lees verder
Nieuwe proeverijen op komst
Nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden om proeverijen te organiseren. Werkelijk alles was leuk: het bedenken wat ik zou bakken, het bakken zelf, lees verder
Natascha leest Powerfood The Party Edition
Het is FEEST en dat is goed te zien aan het nieuwe boek van Rens Kroes. Op de voorkant van Powerfood The Party Edition houdt een stralende Rens lees verder
Natascha leest Grip op koolhydraten
Tijdens haar opleiding tot diëtiste had Yvonne Lemmers geleerd dat mensen die gewicht wilden verliezen het beste vetarme maaltijden, rijk aan koolhydraten, konden lees verder
Natascha leest SLA easy salades
SLA is een succes. In vier tijd zijn er negen SLA saladebars geopend, is er een SLA-website gelanceerd en zijn er twee SLA-boeken verschenen. En dat alles met behoud van lees verder
Natascha leest Pindakaas, het kookboek
De tijd dat pindakaas alleen werd gebruikt om op brood te smeren (wie is er niet groot mee geworden) of om er pindasaus voor saté of nasi mee te maken is voorbij. Evenals de tijd lees verder
Oeps, de kaneel vergeten
In eerste instantie kon ik het niet geloven. Ik heb mijn exemplaar van Bakken met haver erbij gepakt om te zien of het echt zo was. Ja dus. In het recept van mijn signature dish lees verder