Bakken met Haver op Pure Markt Vorig jaar stond ik met plezier een paar keer op de Pure Markt. Het was leuk om meerdere redenen. De gesprekken met klanten over bakken zonder suiker en tarwe maar met haver. Mensen laten proeven van mijn gebak en de bekentenissen daarna dat het lekkerder was dan ze hadden verwacht. Het bakken van grote hoeveelheden cake, taart, scones, muffins en koekjes. Het verkopen van mijn boek Bakken met haver.

Kortom meer dan genoeg redenen om dit jaar weer op de Pure Markt te gaan staan. Twaalf keer om precies te zijn. Onderaan dit artikel kun je lezen waar en wanneer.

Assortiment

Het assortiment is iets gewijzigd én uitgebreid. Natuurlijk kun je Bakken met haver kopen. Daarnaast heb ik een Engelstalige mini-versie laten maken: OATS!, speciaal voor de toeristen die afgelopen jaar regelmatig langskwamen.

Vorig jaar was er een uitgebreid aanbod aan zoet gebak om te proeven. Dit jaar ga ik andere dingen bakken: hartig gebak zoals quiches, pasteitjes, kaascake, geitenkaasmuffins en kaasscones. Je krijgt er een opwarminstructie bij zodat je er thuis van kunt genieten.

Ook voor thuis zijn de bakmixen voor chocoladecake, wortelnotentaart, appelkaneelmuffins, scones en kokosmakronen. Hiermee bak je in een handomdraai de succesrecepten uit Bakken met haver. Je hoeft niet op zoek te gaan naar amandelmeel of vanillepoeder, of havermout te malen tot havermeel. Alle droge ingrediënten uit het recept zitten in een handig zakje, natuurlijk voorzien van het recept.

Overzicht Bakken met haver op de Pure Markt te Amsterdam

Alle Pure Markten zijn op een zondag in Amsterdam

25 maart – Frankendael
1 april – Amsterdamse Bos (geen grap!)
8 april – Amstelpark
27 mei – Frankendael
10 juni – Amstelpark
24 juni – Frankendael
8 juli – Amstelpark
22 juli – Amsterdamse Bos
12 augustus – Amstelpark
26 augustus – Frankendael
9 september – Amstelpark
23 september – Amsterdamse Bos

Bestellen

Ben je niet in de gelegenheid om te komen naar Pure Markt, maar wil je wel iets kopen?

Bakken met haver en OATS! zijn te koop bij boekhandel Van der Plas in Amsterdam-Noord (verzending is mogelijk) en Bol.com.

Het gebak, zowel zoet of hartig, kan ik op bestelling voor je bakken. Ook de bakmixen kan ik voor je maken. Stuur mij een bericht via het contactformulier voor meer informatie.