Natascha maakt een spinazielaagjestaart

Spinazie is een van de weinige groenten waar echt alle gezinsleden dol op zijn. Als ik weinig tijd heb om te koken, […]

Iets meer dan 6 maanden later

Eind maart verscheen Bakken met haver, mijn eerste bakboek. Sindsdien is er veel, heel veel, gebeurd! Allereerst waren er ongelooflijk veel leuke […]

Nieuwe proeverijen op komst

Nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden om proeverijen te organiseren. Werkelijk alles was leuk: het bedenken wat ik zou bakken, het bakken zelf, […]

Natascha leest Powerfood The Party Edition

 Het is FEEST en dat is goed te zien aan het nieuwe boek van Rens Kroes. Op de voorkant van Powerfood The Party Edition houdt een stralende Rens […]

Natascha leest Grip op koolhydraten

Tijdens haar opleiding tot diëtiste had Yvonne Lemmers geleerd dat mensen die gewicht wilden verliezen het beste vetarme maaltijden, rijk aan koolhydraten, konden […]

Natascha leest SLA easy salades

SLA is een succes. In vier tijd zijn er negen SLA saladebars geopend, is er een SLA-website gelanceerd en zijn er twee SLA-boeken verschenen. En dat alles met behoud van […]

Natascha leest Pindakaas, het kookboek

De tijd dat pindakaas alleen werd gebruikt om op brood te smeren (wie is er niet groot mee geworden) of om er pindasaus voor saté of nasi mee te maken is voorbij. Evenals de tijd [...]

Oeps, de kaneel vergeten

In eerste instantie kon ik het niet geloven. Ik heb mijn exemplaar van Bakken met haver erbij gepakt om te zien of het echt zo was. Ja dus. In het recept van mijn signature dish [...]

Kom je mijn gebak proeven?

Zou je wel eens een cake willen proeven die gebakken is met haver, maar zonder suiker of tarwe? Heb je een vraag over een bepaald recept? Wil je graag […]