• Natascha bakt_Natascha van der Stelt

Meer over Natascha bakt

Bij het surfen door mijn website, viel het mij opeens op dat er iets ontbrak! Een artikel over Natascha bakt, met alle informatie op een rijtje, inclusief waar je mijn boek kunt kopen én als

  • Natascha bakt_shortbread in eerste recensies

De eerste recensies

De eerste recensies voor Natascha bakt zijn (online) verschenen. Gelukkig heb ik mij helemaal voor niets zorgen gemaakt, want zowel culinaire recensenten, foodbloggers als collega-kookboekenschrijvers zijn enthousiast

  • Natascha bakt proeverijen

Proeverijen Natascha bakt: kom je ook?

Update: nieuwe data in september toegevoegd! Een van de leukste dingen van het maken van een bakboek is dat je, zodra het boek af is, proeverijen kunt organiseren om iedereen te laten snoepen van het

  • Natascha bakt stroopwafels

Natascha bakt stroopwafels

Het lijkt onmogelijk om stroopwafels zonder suiker en zonder tarwe te bakken. Toch kan het! Ik laat je in onderstaande video zien hoe je dat kunt doen. Het volledige recept staat in mijn nieuwe boek

  • Natascha bakt_Natascha van der Stelt

Natascha bakt is bijna klaar!

  Nog even en dan is het zover: Natascha bakt, mijn tweede boek, is klaar! Momenteel worden de puntjes op de i gezet wat betreft vormgeving en redactie. Half mei verschijnt mijn boek en vanaf

  • Natascha bakt bananenkokoskoekjes

Even bijpraten over Natascha bakt met haver

Als je deze website van mij bekijkt dan lijkt het alsof er niet zo veel gebeurt rondom Bakken met haver en Van der Stelt redactie. Niets is echter minder waar. Onzichtbaar op de website heb