Iets meer dan 6 maanden later

Eind maart verscheen Bakken met haver, mijn eerste bakboek. Sindsdien is er veel, heel veel, gebeurd! Allereerst waren er ongelooflijk veel leuke […]

Nieuwe proeverijen op komst

Nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden om proeverijen te organiseren. Werkelijk alles was leuk: het bedenken wat ik zou bakken, het bakken zelf, […]

Oeps, de kaneel vergeten

In eerste instantie kon ik het niet geloven. Ik heb mijn exemplaar van Bakken met haver erbij gepakt om te zien of het echt zo was. Ja dus. In het recept van mijn signature dish [...]

Kom je mijn gebak proeven?

Zou je wel eens een cake willen proeven die gebakken is met haver, maar zonder suiker of tarwe? Heb je een vraag over een bepaald recept? Wil je graag […]

Bakken met haver nu al een succes!

Het lijkt er op dat Bakken met haver een succes wordt. Verschillende bekende foodbloggers schreven enthousiaste recensies over mijn boek dat eind maart verscheen. Ook de proeverijen die ik in een aantal winkels organiseerde waren [...]

De eerste recensie

 Carola van de foodblog Carola bakt zoethoudertjes schreef de eerste recensie over Bakken met haver. Ik ben hier superblij mee! Een paar zinnen uit Carola’s recensie: […]