Presentatie 1e exemplaar foto door Shyama in boekenlandHet lijkt er op dat Bakken met haver een succes wordt. Verschillende bekende foodbloggers schreven enthousiaste recensies over mijn boek dat eind maart verscheen. Ook de proeverijen die ik in een aantal winkels organiseerde waren allemaal geslaagd wat betreft belangstelling en verkoop.

Presentatie

Het begon met de presentatie op 6 april bij boekhandel van der Plas. Ik heb toen het eerste exemplaar van Bakken met haver aan Danny Jansen overhandigd omdat hij mij op het idee had gebracht om een kookboek te maken. Maaike Ebbinge had een kort interview met mij voor Kookboekennieuws. En er was natuurlijk veel lekkers om te proeven.

Proeverijen

Proeverij bij Zoomers april 2017Het was heel leuk om bij Zoomers in Den Bosch en boekhandel Venstra in Amstelveen klanten te laten proeven hoe lekker gebak op basis van haver kan zijn en te informeren over het hoe en waarom van Bakken met haver. Ik ben bij alle twee gevraagd om nog een keer terug te komen met meer lekker gebak!
In de maanden mei en juni volgen meer proeverijen, waar je taart/cake/koekjes kunt proeven, die met haver maar zonder suiker zijn gebakken. Ook kan ik je meer vertellen over Bakken met haver en desgewenst het boek signeren. Wellicht kom ik ook bij een (boek)winkel bij jou in de buurt!
Klik hier voor het overzicht.

Recensies

Van de quotes op het omslag van Joke Boon en Danny Jansen word ik heel blij en trots. Maar de recensies die er tot nu toe zijn verschenen zijn ook fantastisch. Hier onder volgt een overzicht:

Carola bakt zoethoudertjes
“Natascha is een kei in het ombouwen van recepten met tarwe naar haver.”

Bakken met haver gaat echter verder dan alleen af en toe een gezonde keuze maken, wat ik heel knap vindt. Bakken met haver is toch iets moeilijker dan met tarwe en suiker.”

Connie’s boekenblog
“Een 10 met een griffel voor dit mooie en inspirerende Bakboek.”

“Dat is ook het leuke aan dit boek: eigenlijk wil je na het doorbladeren (bijna) alles gaan uitproberen. En door de extra tips en aanwijzingen van Natascha word je geïnspireerd om te variëren en te experimenteren.”

Shyama in boekenland
“Het resultaat is dit volwaardige bakboek, waarin ze bij ieder recept, zowel zoet als hartig, een mooie kleurenfoto heeft geplaatst.”

Gereons eatery and winery
“Wat een vondst om één ingrediënt te verwerken in zoveel baksels en in dit geslaagde boek. Een aanwinst voor elke bakadept of de dare devil kok.”

“Niets is onmogelijk of moet ik zeggen anything goes met haver.”

“Het is geen “zwartekousen” boek of  gezondheidsbijbel geworden.”

Xandra bakt brood
“Alle baksels zijn bovendien tarwevrij en voor een groot deel ook glutenvrij of vegetarisch. Kun je dan nog wel iets lekkers bakken waarvan de smaak goed is? Ja, dat kan absoluut!”

“Na een inleiding en duidelijk uitleg over het hoe en waarom van dit bakboek komen de recepten aan bod. Ze zijn overzichtelijk opgedeeld in negen hoofdstukken.”

Vegafoodblog
“Het boek is handig in gebruik en overzichtelijk ingedeeld.”

Bakken met haver kopen?

Ben je na het lezen van dit artikel nieuwsgierig naar Bakken met haver? Het is te koop en te bestellen bij iedere boekhandel in Nederland en België. Online bestellen kan ook, bijvoorbeeld via boekhandel van der Plas.