Zuid-Afrikaanse beskuit uit Bakken met haverEind maart is mijn eerste kookboek Bakken met haver verschenen. Nu kan ik mij voorstellen dat je heel benieuwd bent wat dat precies inhoudt, bakken met haver. Om je niet te vervelen met hele lappen tekst, heb ik hier de flaptekst voor je. Mocht je meer willen weten over mijn boek, dan resten je twee opties. Optie 1 is heel eenvoudig: je gaat naar de boekhandel (het liefst een echte, zo een waar vriendelijke boekverkopers in een keer mijn boek voor je pakken) en koopt daar mijn boek. Hierin leg ik je precies uit wat Bakken met haver is en geef ik je meer dan 60 recepten zodat jij thuis ook kunt bakken met haver! De andere optie is mij een mailtje met je vraag sturen. Dit mag natuurlijk ook als je mijn boek al in huis hebt en je een vraag hebt over een bepaald recept. Je kunt mij mailen via het contactformulier.

Op de foto zie je Zuid-Afrikaanse beskuit, gemaakt van onder meer haver, gedroogde abrikozen en zonnebloempitten. Het is net als beschuit twee keer gebakken en daardoor lekker bros en knapperig. Héél lekker met een flinke lik boter!

Flaptekst Bakken met haver

Lekkere appeltaart, cheesecake, kruidkoek of kokosmakronen zonder suiker, zoetstoffen of tarwe. In Bakken met haver presenteert Natascha zestig recepten voor heerlijk klein en groot gebak zoals koekjes, cake en taarten maar bijvoorbeeld ook voor scones en pasteien. Als basis gebruikt ze haver in plaats van tarwe. De smaakmaker suiker wordt vervangen door onder meer de subtielere smaken van echte vanille, kokos en kaneel. Van haar grootvader die bakker was leerde Natascha van der Stelt ambachtelijk brood en banket bakken. Nu associeert ze bakken met feest en het leven vieren. Er gaat voor haar geen verjaardagsfeest voorbij zonder dat ze de dagen ervoor uitgebreid taarten, cakes en koekjes heeft gebakken. Met dit fraai gefotografeerde bakboek hoopt ze dat de lezer die besluit te minderen of te stoppen met suiker ervaart dat je dankzij Bakken met haver toch kunt blijven genieten van een koekje bij de koffie of thee of een lekker stuk taart op een verjaardag.

Wil je online bestellen bij een echte boekhandel? Dat kan bij boekhandel Van der Plas in Amsterdam!