Bakken met haver Appelmuffins met kaneelIn eerste instantie kon ik het niet geloven. Ik heb mijn exemplaar van Bakken met haver erbij gepakt om te zien of het echt zo was. Ja dus. In het recept van mijn signature dish appelmuffins met kaneel ben ik zowel in de ingrediëntenlijst als in de bereiding de kaneel vergeten te noemen. Ik, die altijd zo nauwkeurig mogelijk probeer te werken, in andere kookboeken (en leesboeken) vaak meteen dit soort fouten zie, het manuscript wel tig keer heb doorgenomen om te zien of ik niets over het hoofd had gezien. Ik maak dus net als iedereen ook wel eens een fout. En daar is niets meer aan te veranderen, afgezien van het aanbieden van mijn excuses voor het afleveren van een kookboek met een fout erin.

Tja en wat nu. Na even nadenken kwam ik tot de volgende oplossing voor iedereen die mijn boek al heeft gekocht.

Recept voor het toevoegen van kaneel aan Appelmuffins met kaneel

Benodigdheden

Het boek Bakken met haver
Zwarte pen of zwart potlood

Bereiding

Leg het boek Bakken met haver op tafel.
Ga naar bladzijde 56.
Zet een “< “tussen bakpoeder en vanillepoeder aan het einde van de woorden. Schrijf hier in kleine blokletters “1 el kaneel”.
Zet in de 2e alinea van de bereiding na/boven bakpoeder een “v”. Schrijf hier in kleine blokletters “, kaneel”.

Vanzelfsprekend hoop ik dat Bakken met haver een 2e druk krijgt waarin ik deze ongelooflijk, stomme fout kan herstellen!

Bedankt Inge Hogevonder van de blog Onlybyme.nl voor het als eerste signaleren van deze fout!