Natascha bakt amandelcakeHeb jij een succesrecept voor gebak dat je graag eens zonder suiker en tarwe zou willen maken? Voor mijn nieuwe boek Natascha bakt ben ik op zoek naar de klassieker uit jouw keuken om te bewerken.
Ik heb al wat recepten verzameld en bewerkt voor onder meer brownies, stroopwafels, ontbijtkoek, cantuccini, poffert, taaitaai en gevulde koeken. Welke ontbreekt er nog volgens jou? Stuur je recept naar mij en maak kans op een vermelding in Natascha bakt!

Vijf recepten, vijf winnaars

De vijf leukste, beste, lekkerste, origineelste, meest klassieke recepten krijgen een plekje in Natascha bakt. Natuurlijk komt jouw naam er in dat geval ook bij, het originele succesrecept is immers van jou! Daarnaast zijn de vijf winnaars van harte welkom op de feestelijke presentatie van mijn nieuwe bakboek én krijgen zij een gesigneerd exemplaar van Natascha bakt.

Verstuur je succesrecept voor 1 augustus

Let op: mail mij voor woensdag 1 augustus 2018 je recept! Stuur mij de naam van je succesrecept, de ingrediëntenlijst en de bereiding (alles zoals jij het recept maakt), jouw naam en je e-mailadres. Ik zou het ook heel leuk vinden als je iets extra’s vertelt, zoals waarom je graag wilt dat ik dit recept bewerk, wanneer je het recept zelf klaarmaakt en hoe je aan het recept komt.
Uiterlijk maandag 1 oktober 2018 krijg je bericht of jouw recept wordt opgenomen in Natascha bakt. Mijn nieuwe bakboek zal naar verwachting in maart 2019 verschijnen bij uitgeverij Orlando.

Werk in uitvoering

Voor het boek ben ik momenteel met veel plezier aan het werk. Recepten verzamelen, ontwikkelen, bewerken, uitproberen, proeven, aanpassen en weer uitproberen en proeven. Mijn kritisch proefpanel is maar druk mee. Iedere keer mogen ze iets nieuws testen. Zo zijn de stroopwafels en brownies inmiddels goedgekeurd, ook door vrienden van het proefpanel.

Het maken van de foto’s gaat gelukkig ook voorspoedig. Geregeld wordt de woonkamer omgebouwd tot een fotostudio, compleet met daglichtlampen en schermen. Overal servies, bestek, bakvormen, doeken en andere accessoires. Alles is er op gericht om het gebak zo mooi én lekker mogelijk in beeld te brengen. Zodat jij, als je volgend jaar mijn bakboek in je handen hebt, bij het doorbladeren opeens ontzettende zin krijgt om zelf aan de slag te gaan en al dat lekkers te gaan bakken en opeten.