Bakken met haverUpdate september 2018: Bakken met haver is bij de meeste boekhandels uitverkocht, maar nog wel te koop bij boekhandel Van der Plas in Amsterdam-Noord en te bestellen door een e-mail te sturen.

Het is bijna zover! Mijn boek Bakken met haver verschijnt over een paar weken bij Aerial Media Company. Ik ben hier zó blij mee! Half januari mocht ik al een voorproefje bekijken en dat zag er geweldig uit. De opmaak was zo’n beetje zoals ik het in gedachten had. Mooie letters én mooie kleuren voor de letters. Ik kan niet wachten tot het zover is.

Wist je dat je mijn boek al kunt reserveren bij de boekhandel? Als je hier klikt, kom je automatisch terecht op de website van boekhandel Van der Plas in Amsterdam-Noord (dit is de boekhandel van mijn man) en kun je alvast een exemplaar reserveren. Zodra Bakken met haver is verschenen, wordt het boek naar je opgestuurd of kun je het afhalen in de winkel.

Wil je een door mij gesigneerd exemplaar? Dat kan ook! Stuur dan een e-mail naar vanderplasATlezeninnoord.nl of klik hier. We sturen je een berichtje zodra het boek voor je klaar ligt.

Een andere optie is dat je naar een van de proeverijen komt die ik tussen maart en juni organiseer bij diverse boekhandels en kookwinkels in Nederland. Zodra de exacte data en locaties bekend zijn, vind je die op deze website en de sociale media.