Natascha vertaalt Little Book of Burberry
Little Book of Burberry van Darla-Jane Gilroy is een stijlvol boek over het iconische modehuis Burberry van het bescheiden begin in 1856 tot nu. Van de alomtegenwoordige ruit tot de experimentele rode loper-looks, Burberry staat lees verder
Natascha vertaalt Budget Vegan Eenpansgerechten
Smaakvolle maaltijden zonder dierlijke producten en die óók nog eens vriendelijk voor de portemonnee zijn? Ja, het kan: met Budget Vegan Eenpansgerechten van Sam Dixon heb je het ideale kookboek in handen om in alle lees verder
Natascha vertaalt Midden-Oosterse salades
Dankzij Midden-Oosterse salades van Shuki Rosenboim en Louisa Allan zet je mooie seizoensgebonden salades op tafel, geserveerd met diverse kleine gerechtjes om te delen. Maak kennis met de originele combinaties van de Joods-Irakese Shuki en lees verder
Natascha vertaalt Little Book of Versace
‘Laat je niet leiden door trends, bepaal zelf wie je bent en wat je uit wilt dragen met de manier waarop je je kleedt.’ - Gianni Versace Edgy en tegelijk onderdeel van de populaire cultuur. lees verder
Natascha vertaalt het plezier van echt goed koken
Met Een ode aan groenten (voorjaar 2021) gaf Alice Zaslavsky haar visitekaartje af, en wat voor een! Het plezier spatte er van af en dat is nou precies waar het allemaal om draait in haar lees verder
Natascha vertaalt BAK!
In BAK! geeft meesterbakker Paul Hollywood, bekend als jurylid van het immer populaire The Great British Bake Off, zijn favoriete en allerbeste bakrecepten. Van hartig tot zoet, stap-voor-stap in beeld gebracht en met tips en lees verder
Natascha vertaalt no waste GROENTEN
Haal alles uit groenten! Nog steeds verspillen we te veel voedsel. Een te royale inkoop, verwarring over tht-data, het incorrect bewaren van voedsel of een niet zo frisse aanblik zijn allemaal redenen om goede ingrediënten lees verder
Natascha vertaalt Klein Korea
Met Klein Korea van Billy Law heb je een geweldig kookboek in handen waarmee je stap-voor-stap zelf iconische gerechten als kimchi, bibimbap en bulgogi (gemarineerd rundvlees) maakt. lees verder
Natascha vertaalt Salade Freak
Van salades kunnen we nooit genoeg krijgen. Fris of spicy, licht of vullend, als bijgerecht of hoofdmaaltijd. Van groene lentesalades tot en met salades met stevige ingrediënten in de winter. Salade Freak van Jess Damuck lees verder