3 ingrediënten per cocktailAan de hand van 3 Ingrediënten per cocktail van Kate Calder maak je zoals de titel al zegt de lekkerste cocktails met slechts 3 ingrediënten. De kracht van een cocktail ligt in de eenvoud. Dus waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Ga aan de slag en maak 60 cocktailrecepten in een handomdraai.

Het boek 3 Ingrediënten per cocktail is ingedeeld op dranksoort als basis: wodka, gin, rum, tequila, whisky en tot slot cocktails met sprankelende bubbels. Maak een rum runner met ananassap, grenadine en rum. Of een dirty martini met gin, vermout en olijvennat. Shake een el diablo met tequila, crème de cassis en gemberbier. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met enkele pairing snacks: serveer bij een cocktail op basis van whisky een warme krabdip of maak gepekelde komkommersnacks bij een wodka-cocktail.

Met goede uitleg over glaswerk en cocktailbenodigdheden krijg je met dit fraai geïllustreerde en fotografeerde cocktailboek 60 recepten die je werkelijk in een handomdraai maakt.

3 Ingrediënten per cocktail van Kate Calder verscheen in juni 2022 bij uitgeverij Good Cook.