Het gezonde airfryer boekUitgekeken op altijd maar hetzelfde avondeten? Of geen inspiratie om gezond te koken met je airfryer? Dan is Het gezonde airfryer boek echt iets voor jou. Nathan Anthony, de thuiskok achter het bekende platform Bored of Lunch, laat in dit boek zien hoe je de heerlijkste en bewuste gerechten maakt met de airfryer.

In het boek zijn recepten te vinden waarmee je inspiratie opdoet voor doordeweekse maaltijden, je favoriete afhaalrecepten zelf kunt maken en je niet langer genoegen hoeft te nemen met saaie lunches. Je vind in het boek een recept voor iedere gelegenheid, voor wie je ook kookt.

Het gezonde airfryer boek is het perfecte kookboek voor iedereen die op de calorieën let, houdt van een gezonde leefstijl of een dieet volgt. Denk aan geweldige gerechten en crunchy snacks, zoals Honey & Lime Popcorn Chicken of de ultieme Pekingeend Pancakes. Betrouwbare en smaakvolle recepten, betaalbare ingrediënten en alles staat in een mum van tijd op tafel!

Bored of Lunch is het platform van thuiskok Nathan Anthony. Met zijn toegankelijke, gezonde recepten voor de airfryer en slowcooker bereikte hij inmiddels meer dan 2 miljoen mensen… and counting!

Het gezonde airfryer boek verschijnt in november 2023 bij uitgeverij Kosmos.